Segurtasun neurriak Covid-19aren aurrean

cerrar

Maskara erabiltzea derrigorrezkoa da uneoro, sarreran, irteeran eta ikuskizunean zehar.

Sarreran derrigorrezkoa izango da bertan egongo den gel hidroalkoholikoarekin eskuak garbitzea

Errespetatu segurtasun-distantzia eta bete aretoko langileen jarraibideak eraikinera sartzeko eta irteteko.

Ikuskizunetara behar besteko aurrerapenarekin etortzea gomendatzen da.

Ikusleak eserlekuetan eserita egon behar dute ikuskizun osoan zehar.

Gaurkotasuna / 26 ekaina, 2023

Kursaalak proposamen gastronomiko berritu bat aurkeztu du KOSK izenarekin. Nortasuna eta sormena uztartzen dira jauregiko kongresu eta ekitaldietara bertaratzen direnei zuzendutako zaharberritze eskaintza esklusiboan, euskal kultura gastronomikoa ezagutzera gonbidatuz. Lurraldeko errezeta berrasmatuen proposamen berri batekin, non tokiko eta kalitatezko produktua den protagonista nagusia, iraunkortasunaren, malgutasunaren eta sormenaren premisekin.

Kursaaleko proposamen gastronomiko guztia kongresu jauregiko sukaldeetan bertan egina dago, freskotasuna eta berehalakotasuna bermatuz. Eta, jakina, KOSKen buru IXO taldea dago, goi gastronomian espezializatutako euskal enpresa taldea, Bixente Arrieta eta Andoni Luis Aduriz sukaldaria buru dituena, bi Michelin izar dituena eta nazioartean ibilbide ezaguna duena.

Sukaldaritza kontzientea

Ingurumenarekiko eta gizartearekiko kontzientziak bere biziko garrantzia du KOSKren sukaldean. Lehengoratzeko eskaintza instalazio ekoeraginkorretan egiten da, energiaren eta ur-kontsumoaren ingurumen-inpaktua murriztuz. Gainera, hurbileko produktuei lehentasuna ematen zaie, karbono-aztarna gutxituz, eta sasoiko produktuei, ohitura osasungarriak sustatuz.

Erabilera bakarreko materialen erabilera murrizten jarraitzeko konpromisoaren barruan, erabili eta botatzeko produktuen erabilera minimizatzen da, eta, beharrezkoa izanez gero, alternatiba biodegradagarriak eskaintzen dira.

Elikagaien kudeaketa lehentasun bat da Kosken. Kontrol zorrotza egiten da alferrik ez galtzeko eta ahalik eta gehien aprobetxatzeko. Elikagaien erabilerari eta antolamenduari buruzko plangintza zehatza egiten da, xahutzea prebenitzeko helburuarekin. Soberakinik badago, barruan zein kanpoan birbanatzen dira, irabazi asmorik gabeko erakundeekin aktiboki lankidetzan arituz.

Ezagutu xehetasunez KOSK-en eskaintza: https://www.kursaal.eus/eu/kosk/

Deskargatu dossierra

 

Sarrerak agortuta gaur Guitarricadelafuentek Kursaal Eszenan emango duen kontzerturako

“Spanish Leather” bere disko berria aurkeztuko du Gaur, ekainaren 4 asteazkenarekin (19:30) Guitarricadelafuente Kursaal Eszenaren programazioaren baitan ariko da, auditorioa beteta dagoela, sarrera guztiak agortu baitira. Emaaldi horretan “Spanish Leather” bere lan berriena aurkeztuko du. […]

Martha Graham Dance Company eta Sílvia Pérez aste honetan Kursaal Eszenan

Sarrerak salgai kursaal.eus webgunean eta Kursaaleko leihatiletan.  BIHAR maiatzak 27, asteartearekin, debuta egingo du Donostian Martha Graham Dan Company dantza konpainia newyorktarrak, hiru denboralditan konpainiaren mendeurrena ospatzeko abian jarritako GRAHAM100 proiektuko nazioarteko biraren barruan; Martha […]

Philippe Herreweghek eta Orchestre des Champs-Elysées orkestrak Beethovenen sinfonien integralarekin darraite

Bihar, maiatzak 7, asteazkena, Philippe Herreweghe, hemeretzigarren mendeko errepertorioko maisurik handienetako bat, Kursaal Auditoriora itzuliko da Orchestre des Champs-Élysées bere orkestra bikainarekin, Beethovenen sinfonien integral liluragarri eta arrakastatsuarekin jarraitzeko: oraingo honetan interpretatuko dituzte 4. Sinfonia […]