Segurtasun neurriak Covid-19aren aurrean

cerrar

Maskara erabiltzea derrigorrezkoa da uneoro, sarreran, irteeran eta ikuskizunean zehar.

Sarreran derrigorrezkoa izango da bertan egongo den gel hidroalkoholikoarekin eskuak garbitzea

Errespetatu segurtasun-distantzia eta bete aretoko langileen jarraibideak eraikinera sartzeko eta irteteko.

Ikuskizunetara behar besteko aurrerapenarekin etortzea gomendatzen da.

menu

san sebastián gastronomika

India da San Sebastián Gastronomika-Euskadi Basque Country 2017ko herrialde gonbidatua

Gaurkotasuna / 28 otsaila, 2017

Euskal, espainiar eta mundu osoko sukaldaritzaren eliteak Gipuzkoan izango du begira-puntua San Sebastián Gastronomika-Euskadi Basque Country 2017ren eskutik, urriaren 8tik 11ra ospatuko dena India izanik herrialde aukeratua.

Roser Torrasek, San Sebastián Gastronomika-Euskadi Basque Countryko zuzendariak, dionez “India misteriotsua, liluragarria, magikoa, ezezaguna, exotikoa, menderaezina eta infinitua da”. Pikantetik eta espezietatik harago, sukaldaritza indiarrak aroma bezalako nolakotasunak ditu plateretan. Horregatik guztiagatik, India erronka eta gozamena izango da.

Herri-sukaldaritzak, street foodak, tandoorrak eta biryaniak, espeziak, curryak, esnekiak, haragiak, arrainak, barazkiak eta besta hainbat elementu izango dira plateretan. Herrialdeko chef onenek sukaldaritza anitza eskainiko dute.

Indiar gastronomia geroz eta famatuagoa da, presentzian munduan areagotzen ari da gainera. Torrasek beste hainbatek bezala uste dute sukaldaritza txinatarrak edo mexikarrak duten fama lortzeko bidean dela.