menu

Jantoki eremuak

> Jantoki eremuak, Foyer eta bilera geletako halla
.
> Jantoki eta eguneroko menua.

> Pintxo tailerrak.

51C4346
min-01

Jantoki eremuak

Kursaalek edozein motatako lan gosari, bazkari edo afariak antolatzeko Bankete Areto bat du. Honek 770 pertsonentzako edukiera du bai eserita bai koktel eran.

Eraikuntza osoko leku ikusgarri eta enblematikoena den Foyer –atari argitsu bat ere badu eta bertan koktelak, bazkariak eta gala-afariak egin daitezke.

Bilera aretoen hall-a, eraikuntzako beste zenbait eremu bezala, konbentzio, mintegi eta lan jardunaldietan atseden bat hartu eta kafea hartzeko egokia da.

Zerbitzu hauetaz gain, Michelin bi izar dituen Andoni Luis Aduriz sukaldariaren ardurapean, ni neu taberna eta jatetxea ditugu. Bazkaldu edo afaltzeko leku atsegingarri eta lasaia, dudarik gabe.